Tuoteryhmämme

Laadukkaat myymäläkalusteet joko valmiista kalustejärjestelmistämme tai räätälöitynä vastaamaan myymäläsi visuaalista brändi-ilmettä.

Slatwall-urapaneelikalustejärjestelmä on yksi käytetyimmistä myymäläkalustamisen ratkaisuista. Se on vaivaton toteuttaa kaikenlaisiin liike- ja toimistotiloihin. Urapaneeleihin on saatavilla monipuolinen valikoima varusteluosia, jotka mahdollistavat tuotteiden esillepanon tehokkaasti ja näyttävästi.

Meiltä saat myös urapaneeleiden kanssa yhteensopivat myymäläkalusteet kuten alalaatikostot, keskilattiatelineet, kassa- ja palvelutiskit.

Myyntiä kasvattavat esillepanotuotteet, tilanhallintatuotteet ja myymäläviestintätuotteet päivittäis-, Horeca ja käyttötavarakaupalle.

Vaativaan asiakaskuntaamme kuuluvat päivittäistavaraliikkeet, käyttötavaraliikkeet, vaatetusliikket, kalustevalmistajat, arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, rakennusliikkeet ja messurakentajat.

Meiltä saat tarvittaessa myös ammattitaitoisen asennuspalvelun.

Olemme Saksassa toimivan VKF Renzel GmbH:n virallinen jälleenmyyjä Suomessa

Urapaneelit ja tarvikkeet

Myymälävitriinit

Keskilattiakalusteet

Runkojärjestelmät

Myynti- ja palvelupistepöydät

Myymälätarvikkeet

TEUTA-KIDS säilytysjärjestelmä

Olemme kovaa kulutusta ja kosteutta kestävien laminaattipintaisten paneeliseinien ja varusteluosien johtava toimittaja.

Teuta-Kids urapaneelit ja varustelosat on suunniteltu erityisesti päiväkotien sekä koulujen kuraeteisiin ja kuivaushuoneisiin.