« Takaisin

Ilmanpuhdistin "AP30 Pro"Haluatko huolehtia aktiivisesti henkilöstösi terveydestä? Tehokas ja hiljainen AP 30 Pro -ilmanpuhdistin on siihen oiva apu. Se parantaa tehokkaasti kokoushuoneiden, toimistojen, aulojen ja muiden yleisten tilojen ilmanlaatua. AP 30 Pro on hyväksytty käytettäväksi myös terveydenhuollon tiloissa. Ilmanpuhdistimen suodattamat virukset ja bakteerit jäävät täysin laitteen sisään.

Pienikokoisella ilmanpuhdistimella on hygieniasertifiointi ja pieni virrankulutus. Monikerrossuodatin poistaa sisäilmasta haitalliset aineet ja epäpuhtaudet, kuten pölyn, hienojakoisen pölyn (PM10, PM2.5 ja pienemmät hiukkaset), siitepölyn ja taudinaiheuttajat. Suodatin on suojattu homeitiöiden kasvulta. Laite poistaa myös sisäilman laatua heikentävät hajut, kuten tupakansavun, pakokaasut (NO2 mukaan lukien), otsonin ja kemialliset höyryt (formaldehydin, tolueenin, n-butaanin, VOC-yhdisteet).

Toimintatilan voi valita helppokäyttöisen ohjauspaneelin avulla. Laitteessa on kolme manuaalisesti asetettavaa tehotasoa. Valittavana on myös nopea turbotila, itsesäätyvä automaattitila ja yötila. Tehotasoja voi säätää IDEAL AIR PRO ‑sovelluksella. 360 asteen suodatin on vaihdettava keskimäärin 12 kuukauden välein. Käytännöllinen suodattimen vaihtoilmaisin kertoo, kun suodatin on vaihdettava.Tuote: 10.0537.1

Hinta:580.00 €

Lisätiedot

Koko: 255x398x298mm (LxKxS)
Väri: musta
Huonekoko: 20-40 m²
Puhdistusteho: 310 m³/h
Valmistusmaa: Saksa
Suuremmat erät : pyydä tarjous